-
Min blog

Det lysner....

Nu er det ganske vist - det lysner gevaldigt både morgen og aften.
I tal er det noget der ligner 1 3/4 time om morgenen og næsten 2 timer om eftermiddagen....og det kan mærkes på Oldfrueplan :-)
 
Om morgenen kan jeg nu se at samle fragglernes lorter sammen inden jeg skal afsted på job, og om eftermiddagen er det helt lyst, når det er fyraften :-))))
 
Det varer lidt, inden det er lyst nok til aftentræning udendørs, så indtil da fortsætter vi med indendørstræningen i diverse træningshaller.
 
Apropos lysner......så begynder jeg at kunne se Berner-lyset forud :-)
I husker måske Zcarlets anstrengte forhold til Berner Sennen hunde, og efter 8 træningsgange på Lyngholm Hundeskole, med en supersød berner på holdet, nåede vi igår så langt, at Zcarlet nu kan ligge i fællesdæk VED SIDEN AF DEN BERNER SENNEN.....imens hundeførerne forlader hallen. DET ER STORT :-)))))))))))))))
 
Det er tydeligt at Zcarlet slapper meget mere af, i sit forhold til "det store pelsdyr", og hun holder nu kun øje med berneren i situationer, hvor der er kast med legetøj og fjolleleg i hallen, hvor hun kan risikere at den kommer løbende imod hende. Resten af tiden arbejder Zcarlet fint og koncentreret :-))
 
Jeg kan huske for 8 uger siden, da træningsrunden startede.....og jeg tænkte..."Pyhhhh....det er vist spildte træningskroner, for det får vi da ikke noget ud af, når Zcarlet er så bange for den berner"......og hvad er det så lige vi har fået :-))))))))) Vi har haft 8 fantastiske træningstimer og samtidig fået kæmpestor hjælp til at løse op for et kedeligt problem....
Alle på holdet har hjulpet og taget hensyn.....og alle har set, hvordan Zcarlet rykkede sig uge for uge....og igår til sidste træningsgang, hvor Zcarlet blev lagt i fælledæk ved siden af berneren, var der ros og glæde på alle fronter :-)))))
 
Selvfølgelig er problemet ikke løst overfor alle bernere, men vi har fået Zcarlet til at forstå, at fordi hun har mødt et par kedelige af slagsen, så findes der altså også en hel masse som er søde, og så er det nu fremover Oldfruens ansvar, at håndtere hvilkere bernere Zcarlet skal hilse på :-))))))))

0 kommentarer til Det lysner....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint