-
Min blog

Goddag og farvel...

Da vi igår var igang med at nedlægge et stykke af vores høje mirabellehegn kom et par af naboerne forbi, og en af dem fortalte, at han venter ny hvalp i næste uge :-)))
 
Ny hvalp hos ham betyder også, at han har sagt farvel til sin "gamle labrador" på næsten 9 år,....og det var gået tjep.
"King" kunne i juledagene pludselig ikke spise sin mad mere....det vil sige, "jo" det kunne han, men det tog over ½ time at få portionen ned !
Ved et dyrlægebesøg 3. juledag konstaterede dyrlægen en svulst i spiserøret, tæt på mavesækken, og så blev en svær beslutning pludselig let....og King fik lov at sove ind, nu han alligevel var bedøvet for undersøgelse af sin mave....
 
I dag har Oldfruen og fragglerne været i "Legestue" i Stenlille, og vi fik talt en del om det, at sige farvel til sine hunde, hvis ikke det skyldes decideret sygdom.
At sige farvel grundet sygdom har vi prøvet......med Quinzy som kun blev 2 år og 3 måneder gammel.....grundet en ondartet kræftsygdom.....men det at skulle sige farvel og som hundefører skulle træffe afgørelsen om, at "nu er det nu" pga. svækkelse/alderdom har vi aldrig prøvet, og med Cocky og Peia så småt på vej mod efterlønsordningen, var det rart at få talt om det :-)))
 
Tusinde tak Winnie...:-)))) Dejligt at høre dine erfaringer med mange collies mellem erfarne opdrætterhænder :-)))

1 kommentar til Goddag og farvel...:

Kommentar RSS
Vicky on 27. februar 2012 17:57
Jeg har prøvet begge dele og det er svært, uanset hvad. Meeen, de langhårede fraggler er da langt fra pensionsalderen!! Min collie blev næsten 13 år og det bliver de to banditter da også.....MINDST:-D
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint