-
Min blog

Bowl de Luxe...

Oldfruen har soldet idag.....jeg har nemlig købt ny opvaskemaskine :-)))
 
Afprøvede den nye balje her til aften og den fungerer ok....faktisk præcis lige så godt, som den jeg netop har kasseret :-)))
En balje er vel en balje ???
 
Men nej....for da jeg vendte bunden i vejret på den nye opvaskebalje efter 1. gangs brug, stod der "Bowl de Luxe"...:-))))
Halløjsa :-)))) Så fik jeg alligevel noget for de ekstra 50%, som jeg lagde oven i prisen på en "almindelig opvaskebalje" til en 10'er, for at få en ny smart sag med pinkfarvede håndtag og hældetud midt på baljen :-))))
 
Tænk .....jeg tror helt bestemt, at jeg er den sidste husmor i Danmark, som ikke har en strømtilsluttet opvaskemaskine.....og hver gang jeg får tanken at ønske mig en, vælger jeg den fra igen, for hvad skal jeg med den ???
 
Jeg kan måske spare den tid, jeg står og fedter med børste, sæbe og viskestykke, men de tanker jeg gør imens, skal jo alligevel tænkes, og det gør jeg jo egentlig meget godt, imens jeg svinger opvaskebørsten :-)))
 
Apropos vaskebaljer....så forstår jeg ikke, at man nu om stunder kalder dem for "Bowl de Luxe".....de burde hedde
"Backward control bowl".....idet der vel efterhånden indkøbes flere opvaskebaljer til brug for indlæring af bagpartskontrol til hundetræning end til at vaske op i :-)))))

1 kommentar til Bowl de Luxe...:

Kommentar RSS
maria on 24. februar 2012 10:38
bare indrøm at du havde haft en obber hvis dit køkken var stort nok til det!!!! :-) :-) Man kan putte alverdens ting i sådan en - måske Jan kan vaske reservedele. ...
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint