-
Min blog

420 kr. lettere....

Lp-prøven i lørdags kostede 420 kr. og jeg har hørt flere fortællinger om nogen, som efterfølgende har været "rystet over", at jeg gav "så mange penge for ingenting"......
Tænk sig....jeg forsøgte ikke engang at redde "æren" !!!!...
 
Næ...:-)))))...og det er nok det, der skiller mig fra en del andre...:-)))
 
Jeg har ikke behov for at gøre en "flot figur" og prøve at redde en kikses prøve i land i håb om, at ingen nogensinde opdager, at det var en "skod dag"...:-)))
 
For mig handler det om, at støtte min hund 100%, også når det ikke går efter planen. :-))
 
Jeg kunne selvfølgelig have valgt at råbe og skrige efter Zcarlet, da hun til prøven flaksede mærkeligt rundt i hallen, så havde jeg dog trods alt vist publikum, at jeg ikke var "tilfreds med min hunds performance"....men det gjorde jeg ikke....
Jeg valgte at observere Zcarlet, lige så stille og roligt, og da der blev ro på hende, kunne jeg stille og roligt hente hende og bringe hende ud af prøveområdet....
 
Så prøven i Sorø kostede altså 420 kr........penge, som jeg selv syntes, jeg fik ekstra meget for....
 
Aldrig har jeg tænkt så store og dybe tanker om hundeadfærd, som efter i søndags....og det har bestemt også givet store tanker hos Fru Skrap.....alias Charlotte Lyngholm, for til træningen i går aftes, var der lavet det det helt store "metal-trænings-show" klar....:-)))
 
Alle på holdet havde en fantastisk træningstime.....hvor vi bl.a. i fællessit kunne se Charlotte rundere i hallen med en "gine iført Askepot-kostume".....ja, den er god nok....det var vel fastelavns mandag :-)))....og Zcarlet øjnene var nærmest H.C. Andersen store.....I ved...."a la thekopper"...:-)))
 
Senere i timen lavede vi "stillingsskift" under extremt pres ...a la Sorø senariet, hvor hundene i alle klasser blev præsenteret for at skulle udføre denne øvelse med ryggen til publikum....
Vi sluttede timen af med et indkald ude fra en mørk gård og ind i en oplyst træninghal.....halllo, hvor der kom fart på alle de firbenede, for at komme ind i "varmen til sin ejer" igen :-)))
 
Apropos 420 kr. lettere....så går det også nogen gange den anden vej.....og Oldfruen er blevet 3 kg tungere idag......altså ikke sådan fysisk....men på lønsedlen for januar måned :-)))
Bonus kalder firmaet det....for flot performance i januar måned :-)))))
Hold da helt op....og hvad skal man så bruge de skillinger til ???
Skal det mon være til et par LP-prøver mere eller en ny træningsomgang hos Fru Skrap ???
 
 
 
 
 
 

3 kommentarer til 420 kr. lettere....:

Kommentar RSS
Trine on 21. februar 2012 22:44
Hej Oldfrue, jeg er en af dem, der synes det var mega sejt af dig, den måde du håndterede Zcarlettens prøve på. Det var simpelthen så godt gået af dig, og ansvarligt, og det er der mange der ku' lære rigtig meget af. Aldrig at presse hunden ud i situationer, den ikke ka' klare. Du er en stjerne og det bli'r Zcarletten også. Godt gået, og for filan da, hvor er du go' til at skrive: Sidder stadig og smiler over Zcarlet med øjne så store som The kopper. Glæder mig allerede til din næste blog :-)
Besvar kommentar


Anita on 22. februar 2012 08:27
Ja, jeg synes nu også, at du er en klog dame - og Charlotte bestemt også:-)) Jeg er faktisk mere rystet over at læse, at "nogle" er rystede - det er forhåbentlig ikke folk, der selv går til prøver med deres hunde..... 420 kr bruger man sgi' da hurtigt på så meget andet!
Besvar kommentar


Louisa on 25. februar 2012 22:19
Jeg bukker mig dybt i støvet. Wau... jeg synes det var en fin beslutning. Bare mange flere "turde" gøre som du :-)))
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint