-
Min blog

Spøgelser i Sorø...

Zcarlet har været til sin første LP3 prøve i Sorø Hallerne....og jeg skal lige love for, at der gik "spøgelsesøvelse" i vores performance :-)))
 
Da vi ankom til hallen var Zcarlet.....mod forventning....meget skeptisk....og opførte sig yderste underligt....men da hun tidligere har lavet nogle af sine flotteste resultater i den hal, så hæftede jeg mig ikke yderligere ved det....!
 
Men.....det skulle jeg have gjort ! :-((
 
Kæft...Zcarlet var underlig....og da vi gik til fællesdæk.....med en optimal prøvesituation forude....(Zcarlet skulle ligge på fløjen og ved siden at den sødeste han-bordercollie overhovedet :-)))....så forlod hun øvelsen, idet jeg tog karabinhagen af hendes halsbånd....ikke for at forlade øvelsen og følge efter mig, for jeg stod stadig på øvelsesstedet, men hun cirklede totalte spookey og helt uden for rækkevidde rundt blandt de andre hunde, der var klar til afdækning....
 
Mystisk mystisk :-(
 
I fællessit gentog samme mønster sig.....og så var Oldfruen hylet ud af den.....lige indtil Charlotte Lyngholm, som var på pletten, tog føringen....
 
Hendes melding var...."Zcarlet er totalt uden for rækkevidde....det er ikke angst, for at du skal forlade hende i øvelserne der gør, at hun går, hun er helt paralyseret og væk fra omverdenen, da hun runderer rundt i hallen på må og få."
Jeg erfarer, at jeg ikke kan kalde Zcarlet til mig....og på et tidspunkt er hun ud for dommeren, som snupper hende i halsbåndet, og så henter jeg hende der !
 
Heldigvis skal Zcarlet op som sidste hund i LP3 klassen og vi beslutter at lægge en strategi.
 
Hvis jeg trækker mig fra alle øvelserne i klassen, vil Zcarlet forlade hallen med et negativt indtryk !
Hvis jeg går ind og laver alle øvelser risikerer jeg at "slå Zcarlet ihjel" psykisk, da hun er meget trykket af at være i hallen.
Vi aftaler, at jeg udvælger Zcarlets bedste LP3 øvelser og stiller op i dem.....resten snupper vi et rundt 0 i.
 
Jeg går i ringen og har valgt...."Positioner under gang".....en af vores store hitøvelser....men....da vi skal lave øvelsen indtager Zcrarlet 3 x "stå" og ingen "sit" eller "dæk", hvilket fortæller, at hun føler det grænseoverskridende at sitte eller dække i hallen. Så vi får et 0 !
 
Næste elske øvelse er indkald med stop....og kun med verbalt signal....ingen håndtegn :-))) Vi får 10 :-)))))))))))))))))) og et mega bifald fra publikum :-))))) Jeg roser overdådigt og ødsler gevaldigt af godbidderne og så gør vi klar til næste elskede øvelse :-)
 
Det er "fremsending"....og her får vi også 10 :-))))))))))))))))))))))) Zcarlet ELSKER  den øvelse......og jeg bruger den ofte som belønning for en anden flot udført øveslse når vi træner. Det efterfølgende bifald satte sig mærkbart i Oldfruens hjerte :-)))))))
 
Sidste øvelse er "næseprøven"....og her får vi 9.....superflot søg, optag perfekt, men Zcarlet taber klodsen da hun kommer ind så derfor minus 1 point.
 
I helhedsindtryk har vi fået 9....:-))))..."Fører støtter sin hund godt"......:-))))))))))))))) Dejligt at dommerne også bemærker det, når man er ude i ekstreme prøveforhold :-))))))))))))))))))))))
 
 
 

2 kommentarer til Spøgelser i Sorø...:

Kommentar RSS
Paul on 19. februar 2012 21:44
Hold da op en oplevelse. Og suverænt godt førerarbejde!!!
Besvar kommentar


Vicky on 23. februar 2012 00:13
Hvor er det bare godt at du vælger at gøre som du gør! Det viser at du først og fremmest tænker på din hund og ikke på en ligegyldig konkurrence. Jeg håber ikke det er noget der stikker dybt hos Zcarlet, det kan måske "bare" være en dårlig dag. Jeg kan da huske at hun, sammen med løven, var helt på toppen i netop Sorø Hallen i dec 2010:oD
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint