-
Min blog

Lassies Lambi...

Det er mange år siden, jeg har været så forkølet, med dertilhørende følgesygdomme....a la hovedpine, ondt i ørerne, slim i lungerne, snot og host..... og jeg skal give dig......
 
Hver aften når jeg går til køjs tænker jeg,..."Imorgen er det bedre"....men endnu har jeg ikke helt besluttet mig for "at overleve" (læs: i bedring).....men det må da for pokker komme inden længe...
 
Uanset tilstanden, så har jeg været på job alle dage, for man kan jo ikke bare lade "klienterne gå forgæves"...heller ikke som kliniksekretær.....de har bestilt en tid, deres pårørende har måske taget fri for at være chauffør, eller der er måske bestilt Flextrafik, som skal bookes i god tid forinden, så sygemelde sig "for en forkølelse" skal overvejes meget.
 
Selv har jeg to gange i mit liv oplevet at min tandlæge måtte "melde afbud", fordi han var syg....hmmmm....det faldt ikke helt i god jord, da jeg jo havde planlagt min tid med en feriedag/fridag/flextimer, for at nå netop dette tandlægebesøg, og så er det bragende irriterende, at få en besked a la..."Desværre...vi må aflyse, tandlægen er syg". Hvad bilder han sig egentlig ind :-)))) Tandlæger bliver ikke syge....de er der bare ALTID, når man har en tid....præcis som lægen i lægehuset :-)))
 
Tilbage til min snotnæse....
 
Hvad skulle jeg dog gøre uden min helt egen Lassies Lambi...:-)))) Altid parat med en ny klud til Oldfruens næse :-))))))

2 kommentarer til Lassies Lambi...:

Kommentar RSS
Sofie on 16. februar 2012 21:23
Hvor er den Lambi-apporterende-hund SØD! Tanja og jeg har her til aften trænet "sidste" gang inden Think-plan-do på lørdag, hvor vi igen gi'r den max. gas, inden prøven på søndag (krydser alle mulige fingre for at vi er lidt heldige med at Ego IKKE lader sig forstyrre for meget). Rigtig GOD bedring til dig, -håber du er OK på lørdag (...og det er tilladt at aflyse med en forkølelse af den kaliber, som absolut ikke skal tilbydes en hel lørdag i en kold hal, hvis ikke den er i bedring!). kærlige hilsner fra Sofie
Besvar kommentar


Majbrit Bengtson on 16. februar 2012 23:26
AFLYSE PÅ LØRDAG (skrækkeligt) men selvfølgelig, hvis det ikke bliver bedre med snot m.m. og især hvis nye planer for fortsætterkurset er på plads!!! (skal læses som stor opfordring) Rigtig god bedring. Mange hilsner fra Majbrit
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint