-
Min blog

Så tror da pokker.....

Oldfruen har haft en enkelt feriedag i dag.....oven i købet tilsat en ordentlig gang snot i Oldfruebærret....så på det praktiske plan, er det ikke så meget vi har nået...
 
Nåede dog vores nye træningshal i Torkilstrup for 2 timers fraggeltræning, og den første ½-time fik jeg hjælp af Birgitte Brüel og Elisabeth Reinholdt med hensyn til "Zatanens" fællesdæk....eller mangel på samme.
Udfordringen er.....at når jeg skal om bag ved et telt ligger Zcarlet fint, men skal jeg ud af en dør i en træningshal og lukker denne bag mig, så rejser Zcarlet sig og følger efter, a la...."Du skal ikke prøve på at køre hjem uden mig". Vi fik brudt øvelsen ned i delelementer og jeg forlod så hallen, imens Birgitte og Elisabeth klikkede og belønnede for at Zcarlet forblev liggende i hallen.
 
Jeg var dog ikke helt tilfreds med Zcarlets træning i dag....syntes hun virkede "underlig"....og på hjemturen kastede hun pludselig alle sine træningsgodbidder op......
Normalt er hun så madfikseret, at hun omgående sluger det igen....men det skete ikke.....og da vi kom hjem og fortalte Jan om det, sagde han..."Nåhhhhh....jamen hun kastede da også op i morges !".....
Så tror da pokker at hun virkede underlig!
Hvorfor i alverden havde han ikke fortalt det....jeg mener....så havde jeg jo ikke kastet alle de kødboller ned i maven på hende under træningen, og så havde jeg jo haft en anelse om, at hun ikke var helt frisk og derfor ikke kunne forvente det store træningsmæssigt.
 
Da vi nåede aftensmaden på fraggelplan, var hun meget længe om at spise sin mad.....men det gled da ned.....så hun er bestemt ikke helt på toppen idag.
 
Til gengæld er Oldfruens fremtidstræningsplaner helt på toppen.....og jeg har nu lavet "Grundskema til Zcarlets Think, Plan, Do træning på Eliteplan".
 
 

0 kommentarer til Så tror da pokker.....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint