-
Min blog

Grey Hound eller border collie med schæferkrop..?

Lisa og Oldfruen var til første træningssession i den nye Torkilstruphal i dag.
 
Porten til hallen stod åben da vi kom, og vi mente det ville blive en anelse køligt at træne for "åbne døre", så vi forsøgte os som elektrikere, a la "vi kan nok finde ud af at lukke en elektronisk styret port"....men det kunne vi ikke,...:-)))...og midt i det hele stod matrikelejeren i døren og guidede os mht. automatisk udendørsbelysning a la indendørs halblus på loftlamper :-)
 
Lige der fik han øje på Zcarlet....og sagde...."Øhhhhh....hvad er det for en race...???...Det er da ikke nogen border collie vel ??.."
"Øhhh....nej, det er ingen border, men du får 3 gæt"....og så gik han igang, med Zcarlet hængende om halsen i gættetiden. Hæhæ :-))) Zcarlet var så kælen, at han slet ikke kunne koncentrere sig om at gætte hendes race og da jeg fik hende lidt på afstand, sagde han...."Hmmmm !....Ved første blik tænker jeg Grey Hound....og alligevel syntes jeg der er noget border collie over hendes hovede."
 
Så tog jeg Zcarlets dækken af.
 
....og så sagde han...."Hmmmm.....nu er der der noget schæfer over farverne....men stadig noget border over hovedet.....fisk...! Aner ikke hvad hun er racemæssigt"...
 
Hvor svært kan det være...??? Det er jo bare en korthåret zkaldet zatan med navnet Zcarlet :-)))))
 
Lisa og jeg trænede i tre timer.....fed træning og vi har sat nye mål idag :-)))) På Zatanplan - a la Think-Plan-Do niveau - så er "lynet" og "springapportering med metalapport på 3 mtr. afstand" i kassen :-))))
 
 
 

0 kommentarer til Grey Hound eller border collie med schæferkrop..?:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint