-
Min blog

Nye møbler - kapitel 3....

Idag gik lørdagsturen til Holbæk...igen....og vi fik hentet resten af stuemøblerne :-)
 
En bogreol røg straks ind i stuen (resten røg i garagen) og en kommode røg ud af stuen, så var der plads til ommøblering ad libitum.
 
Undervejs fik jeg ryddet op i gamle videobånd...a la VHS.....som vi slet ikke kan afspille mere, så hele pivtøjet røg i skralderen......dvd'erne blev sorteret groft, og midt i det hele blev gamle fotofiler pludselig interessante :-)))
 
Stødte undervejs på billeder af Cocky og Peia som babymodeller :-)))) Wow....en helt svunden tid....men hvor var det fantastiske dage, når vi skulle til "hvalpetræf" hver week'end, for at se hvor store hvalpene var blevet :-))) Haha...nu gjaldt det jo kun Cocky....for Peia som er fra samme kuld, blev jo først vores Princesse da hun var 18 måneder gammel...men det gør jo ikke babybillederne fra hele kuldet ringere :-)))))))
 

0 kommentarer til Nye møbler - kapitel 3....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint