-
Min blog

Og mig der aldrig vinder....:-)))

Og mig der aldrig vinder !
Selvom jeg flere gange har forsøgt at overbevise Jan om, at "Nogen jo vinder puljen" i Onsdagslotto", så sker det bare ikke for os.
Lotto på onsdage eller lørdage.....det funker bare ikke....
Enten glemmer jeg at købe lottokuponer, eller også glemmer jeg at se efter, om vi har vundet.
Til gengæld har der været mere lotto-held på jobbet :-)))....og senest er der landet de skøøøøøønnnnnneeeeeste skibukser på Rolatorstien, som er indløst af et gavekort, som Oldfruen vandt på firmaets fællesmøde ultimo januar.
Konkurrencen gik ud på at trække et nummer ved indgangen.....hvilket betød hvilket bordnummer man skulle sidde ved...og jeg trak nummer "86".....eller var det nu "68"...???
Det var ingen rigtig klar over - men da der lidt inde i fællesmødet blev annonceret at man havde udtrukket nr. "86".....eller var det "68"...på stolerækkerne, så fik begge numre gevinst....og jeg vandt dermed et flot gavekort til "Stadium".
 
Stadium !!!!!...Hvad er det for en biks, tænkte jeg, og troede først det var en biografkæde.
Man er vel fra landet :-)))))
Enhver tjekket byboer ved garanteret, at det er en sportsshop-kæde....hæhæ....og det ved Oldfruen så også nu :-))) Ingen skade til at lære nyt hele tiden :-))))
 
Hvad jeg også ved, er at jeg nu er indehaver at de skønneste skibukser.....som matcher al anden vinterbeklædning jeg hidtil har haft til hundetræning.....så nu venter jeg bare på det næste fællesmøde, og håber jeg kan vinde et gavekort til en "skijakke i samme kvalitet"....:-)))) 
 
 
 
 
 
 

1 kommentar til Og mig der aldrig vinder....:-))):

Kommentar RSS
Gitte Hoffmeister on 9. februar 2012 22:23
Tillykke :-) Og så har du også fundet ud af at almindeligt skitøj er super til hundetræning. Og det er som oftest meget lettere end diverse specialdesignede hundetrænings jakker og bukser. Og det er skønt :-) Hilsen Naboen og minifragglerne.
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint