-
Min blog

Der er altid noget at træne...:-))

Som nogen nok husker, så er Zcarlet - efter ubehageligt møde sidste år - med et par Berner Sennen, bange for hunde af denne race.
Faktisk så meget, at hun nu laver udfald imod dem, hvis de kommer for tæt på :-(((
 
Jeg besluttede efter vores ubehagelige Berner oplevelse i Vejen sidste sommer, at jeg ville forsøge, at gøre Zcarlet tryg i forhold til Bernere igen, og jeg må sige, det er meget nemmere at træne "øvelser", end det er at træne "øv-oplevelser væk"....
 
Efter flere træningsrunder på Lyngholm Hundeskole er vi nu fast på LP-hold, hvor der er en Berner Sennen :-) Verdens sødeste Maggie-Berner :-)))....hvilket Zcarlet nu også så småt er begyndt at tro på :-)
Alle på holdet er bevidst om Zcarlet's Berner-skræk, og der tages meget hensyn hertil....(de har hidtil ligget i hver sin ende af hunderækken i fællesdæk), men nu skal man jo også rykke sig på sigt, og i mandags var vi så langt, at jeg vovede at lægge Zcarlet i fællesdæk ved siden af Maggie :-))))
Det gik fint.....Zcarlet skævede lidt til Maggie....Oldfruen gik kun små 10 meter væk....ind og belønne hvert 20'ende sekund.....og alt gik perfekt :-))))
 
Jeg er godt klar over, at der er et stykke vej endnu....hvis det overhovedet nogensinde bliver helt godt, og Charlotte Lyngholm har allerede lagt Zcarlet/Berner planer, som skal sættes i værk, når det bliver lyst og vi kan træne udendørs igen :-))))
 
 
Apropos træne.....så var Baby-Mads på besøg forleden....og knægten slægter bestemt Fragglerne på :-)))) 11 måneder gammel og allerede godt igang med "apportøvelsen"....tilmed uden tyggemærker i apportgenstanden :-)))))
På tricksplan er han foran fragglerne.....kan allerede "give-me-five"..:-))))
 
 
 

0 kommentarer til Der er altid noget at træne...:-)):

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint