-
Min blog

En sej steg.....

Aftenmenuen bestod af en skinkesteg........og jeg skal da lige love for at den var sej !!!!
Hvis jeg skal måle populariteten på måltidet, så var det "øvhorn" fra de tobenede og "jubiiiiii" fra de firebenede.....for en kikset sej skinkesteg ender hos os, som træningsgodbidder på fraggelplan :-)))) Fragglerne har allerede fået flere "seje gobidder" ved "bordet"....og de kunne garanteret godt have slugt nogle flere...:-)))
 
Apropos sej steg....så var Peia bestemt en af slagsen i går aftes til Rallyprøverne på frostplan i Greve :-)
Peia startede sin Rally-expert karriere for et par år siden, og efter et par prøver i klassen "gav jeg op"...!
Peia stresser simpelthen SÅ MEGET i forhold til skilte og kegler, at hun tilbyder at samle hele banen sammen a la turboapportering af alle elementer, og hun kan slet ikke koncentrere sig om at gå banen
...men.....vi har taget udfordringen op igen....og efter 6 fantastiske træningsgange i SHS, vovede vi at stille til officiel prøve igår aftes i Kappelev Fryseboks.
 
Peia gik super...:-)))) Hun fik 92 point....hvilket ikke kan bruges til noget som helst i Rally-Expert-klassen, hvor man skal have 95 point for at "få en pind", men på Oldfrue- og Peia-træningsniveau fortæller det mere, end jeg havde turdet håbe på :-))))) Super sej Peia...og tilmed 3. vinder på dagen :-))))
 
Her sidst på dagen fik vi en mail fra Peia's opdrætter, som foreslog, at Peia konsekvent stiller som sidste hund i expertklassen til rallyprøverne.....det må da give ekstra seje point, hvis man kan samle hele banen sammen, nu man alligevel er "på"...:-)))))

0 kommentarer til En sej steg.....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint