-
Min blog

Torkilstrup....

Hvor ligger Torkilstrup ???.....
 
Ifølge Krak ligger det 38 minutters kørsel fra Rolatorstien.....ude på landet og med højt til loftet.....hvilket i træningssammenhæng betyder "indenfor rimelig rækkevidde"..:-))....
Jeg har meldt mig ind som medlem af "Torkilstruphallen", som er en ny hundetræningshal på Sjælland :-)....550 m2 hal og 2 lag tæpper på gulvet.
Ikke ringe i disse vinterkolde tider, hvor det er noget uhåndterligt at træne udendørs....for enten er det for koldt eller vådt at byde hundene dækøvelser....og det er bestemt ikke hundevenligt at ligge på se og is i flere minutter, eller også er der så meget sne, at man ikke kan gå en ordentlig "fri ved fod" og næseklodser m.v. forsvinder i sneen.....
 
Næh....lad os komme indenfor og træne i vintermånederne.....:-)....og det har vi nu mulighed for.....tilmed sammen med flere af de dygtigste elitepiger ...:-)))) Det er bestemt ikke at kimse af......så det er bare om at få booket sig ind i hallens kalender og se at komme afsted ...:-)))....
 
 

2 kommentarer til Torkilstrup....:

Kommentar RSS
Sofie Fjeldsted on 4. februar 2012 20:24
Hæ hæ... Torkilstrup (og hallen) ligger såmen blot ca. 2 km fra mit fødehjem, så DET ved ALLE da hvor er!!! ??? *griner* Jeg har været i hallen, -husk nu at parkere bilerne i ly af hallen, så de absolut ikke kan ses inde fra stuehuset. (Tanja var ude og flytte bil flere gange sidst). ... og tusind tak for fantastisk træning i Greve-hallen idag! Jeg er glad og fortrøstningsfuld! Palle Bergsøe "here we come"!
Besvar kommentar


Charlotte on 4. februar 2012 22:42
Hej hvor ligger den hal og hvordan kan man leje den? Kan ikke finde nogen hjemmeside eller anden info som omtaler den!!! Tillykke med Peia, det var så flot af jer 2 ;-)
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint