-
Min blog

Nu er det jo mig der bestemmer her...

Oldfruen startede dagen med et kiropraktorbesøg...ren rutine.....for at holde en af mine lændehvirvler "igang", så den ikke låser sig fast.
 
Midt i "knækket" siger kiropraktoren...."Hvad gør man ved en hund der larmer ?"....

"Larmer !!!! ???....Hvad mener du med "larmer" ???"
 
"Ja, altså er totalt oppe at køre, når man kommer hjem eller når man skal gøre sig klar, til at tage den med ud på en gåtur.....den farer rundt, gøer og er helt ustyrlig".
 
"Nåhhhh...ikke andet...:-)))", tænkte jeg, og serverede hurtigt en kort forelæsning om "Selvkontrol, positiv forstærkning og negativ straf"....og så blev vi enige om, at der var en opgave at arbejde på, indtil vi ses igen i marts måned :-)
 
Da hun var færdig med at tildele mig de knæk, som jeg trængte til, sagde hun...
"Nu er det jo mig der bestemmer her, så den behandling du lige har fået, skal du ikke betale for!"
 
"Hvorfor ikke ?" spurgte jeg.
 
"Fordi du lige har givet mig en hel masse positive værktøjer til at træne med på vores hund, og nu skal jeg hjem og igang. Det her tror jeg på, for vi har prøvet at skælde den ud og blive vred på dens opførsel, men det har ikke hjulpet".
 
Øj, hvor var jeg glad, da jeg fortsatte min morgentur til jobbet.....:-))))
 
 
 
 

0 kommentarer til Nu er det jo mig der bestemmer her...:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint