-
Min blog

Dejligt når man vinder :-)

Lidt konkurrence-Oldfrue er man vel.....og det er dejligt når man vinder :-)))
 
I dag "vandt" Lisa og jeg træningen på Hasselgaard fra formiddag klokken 10:00 og et par timer frem :-)....og vi vidste slet ikke at vi havde "vundet", før Annie...alias Fru Larsen og Tyste Tira, sammen med Majbritt og Lykkelige Louie stod i træningsdøren og signalerede..."I har taget vores tid....men skidt pyt...så kunne vi have været ude i bedre tid :-))"
 
Apropos vinde, så havde Fru Larsen er par skønne flasker rødvin med til mig...og chokolade også...i anledning af, at jeg har vundet hendes 2011 konkurrence, som handlede om at svare flest rigtige på spørgsmål, som lå et helt år ud i fremtiden.
Jeg havde 11 rigtige ud af 13 spørgsmål, som alle kunne besvares med enten et "ja" eller "nej". Præcis samme quiz har jeg lagt ud på colliebase.com for 2012....der er dog 20 spørgsmål, som alle afgøres i 2012 :-)
 
Apropos konkurrence....så virkede træningen med Peia håbløs i formiddags..:-(....hun er så sprængfyldt med energi og iver efter at få belønning, at det nærmest er umuligt at holde hende i ro.
Nogen vil nok kalde det "drift og turbo".....jeg kalder det kort og kontant for stress !
Er gået i tænkebox.....ved ikke hvad næste træk bliver, men et træk kommer der :-)
 
Apropos træk.....så trak det ikke spor koldt, da vi midt på eftermiddagen tog til LassieLegeStue-træning, hvor fragglerne fik løbet sig varme, imens de tobenede drak kaffen ved havebordet :-))) Koldt !!!! Næ ! Det er kun et spørgsmål om at klæde sig rigtigt på :-)))
 
 
 

0 kommentarer til Dejligt når man vinder :-):

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint