-
Min blog

Klik godbid...

En lørdag med udsigt til rengøring, rengøring og rengøring .........
 
Gider ikke rigtig den dagsorden, men det er en uundgåelig ingrediens på week'end niveau, når man er på job hele ugen....så jeg kastede mig ud i det fra formiddagen, og fik så den tanke undervejs, at jeg da kunne belønne mig selv efter hvert rengjort rum... og som tænkt.... så gjort...-)))
 
Efter rengøring af stuen gav jeg mig selv et klik og fik den godbid, at jeg måtte træne 5 minutters skuldertarget med Zcarlet :-)))
Efter rengøring af køkkenet, måtte jeg så træne 5 minutters "sit foran og plads", "sit foran og bagom plads" og "sit foran baglæns 1-2-3 sit" med Peia :-)))
 
....og så fremdeles...:-) ...og pludselig kørte rengøringen meget nemmere...:-)))
 
Nåede tilmed at koge broccolisuppe, bage småkager, ondulere strygetøjsbunken, og soignere fragglerne, så de ser ordentlige ud, når de skal til LassieLegeStue imorgen....og i skrivende stund....pyhhhh den gamle Oldfrue er tappet for energi......
 
Imorgen er der ingen rengøringsopgaver men bestemt en hel masse "klik godbid", for vi starter dagen med at træne sammen med Lisa og Lille Louie ...:-)))

0 kommentarer til Klik godbid...:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint