-
Min blog

Det var næsten den uge...

Det var næsten den uge....
 
....imorgen venter så en dag i det jyske....og det er jo ikke at kimse af, hvis ellers vinden lader "lette høje køretøjer" passere broen uden problemer.
 
Apropos "den uge"....så har det været en typisk arbejdsuge....mandag med trætte fraggler, og efterfølgende Lyngholm-træning....tirsdag med friske fraggler og aftentur i måneskinnet.....onsdag med meget friske fraggler og aftentur i måneskinnet....og torsdag med overfriske fraggler og ingen aftentur i måneskinnet !!!
 
Torsdag er kaos på Rolatorplan....der skal handles ind....noget som kun sker en gang om ugen, og de tobenede begynder at være tappet for ugeenergi....til gengæld begynder de firbenede at være toptunede for ugeenergi :-))))
 
Fredag mødes vi som regel på midten.....Jan har fri ret tidligt og er hjemme hos fragglerne....som er naturligt trætte på aftenplan, når jeg kommer hjem...:-)) Så fredag er den eneste dag i ugen, hvor jeg ser fjernsyn, nemlig X-faktor....:-))
 
Den kommende week'end, som skal gøre Cocky, Peia og Zcarlet trætte til mandagssovning er, hjemmehygge lørdag med store okseben ad libitum og søndag står den på Lisa/Louie træning om formiddagen og over middag stikker vi til "Legestuetræning", så mon ikke der er ro i flokken mandag morgen :-))))))
 
 
 
 

0 kommentarer til Det var næsten den uge...:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint