-
Min blog

Fru Skraps Nytårstale...

Sidste mandag til træning hos Fru Skrap, blev vi alle videofilmet i de LP3 øvelser, som vi selv syntes er de sværeste.
 
Oldfruen og Zcarlet blev filmet i "Fri-ved-fod", "Stillingsskift", "Fællessit" og "Udlagte apporter" og meningen er, at hele træningsholdet sammen skal se og analysere de små filmklip i næste uge......men...
 
Da vi skulle træne igår aftes...hvor det var planen at træne på almindelig vis, startede Fru Skrap med at iføre sig sine "Elite-briller" og så hev hun ellers sin helt personlige Nytårstale frem til hver af os kursister.....for....hun havde da brugt ugen på, at analysere de optagede filmstumper, forholde sig til dem og lavet en træningsplan til hver af os.
 
SÅDAN :-)))
 
Ærgeligt, jeg ikke havde kameraet med...I ville have nydt billedet af Charlotte Lyngholm med briller siddende halvt ned på næsen, imens hun talte og bladrede sig igennem, de mange notater.... :-))
 
Vi fik os et par gevaldige grin :-)))
 
Da det blev tid til at kommentere Zcarlet og fører, sagde Charlotte..."Jeg måtte lige ind på YouTube og se filmen af dig og Zcarlet til Årets Hund konkurrencen i september sidste år, for at få det rigtige billede af Zcarlet og "de ting som hun gør i forskellige situationer", så derfor er jeg kommet frem til følgende:.......og så kom der ellers en række detaljer, som jeg skal arbejde med.....og Skrap som hun er konen...:-)))....så var beskeden...."Ikke noget med at arbejde videre herfra i detaljerne....DET ER FORFRA HELT FRA BUNDEN !.....for målet er at få disse ting på plads inden forårets prøver starter !...
 
Nu er Fru Skrap er vist ikke helt klar over, hvornår vores forår starter......men jeg lover at gøre, som jeg har fået forelæst i Nytårsmanuskriptet.....og ved I hvad...
 
....da jeg om hjem fra træning røg jeg direkte på YouTube for at se den film, som Charlotte havde analyseret sammen med de film hun selv har taget af os......og hun har helt ret...:-)))

0 kommentarer til Fru Skraps Nytårstale...:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint