-
Min blog

Time out !

I bedste Ulrik stil, indførte Lisa en "time out" i vores Rally træning idag.
 
Sidste søndag, gik Peia den flotteste Rallybane i sit liv....som blev bedømt til 97 point....
 
I dag var der totalt nedtur...:-(
Oldfruen var forberedt, idet jeg trænede med Peia i Greve igår, imellem mine to "Think, Plan, Do" hold, og der viste Peia meget stressede takter, a la frustration over, at der ikke var belønning at hente fra lommen. Og....jeg stod fast....nu er konceptet, at der ikke falder "nuttet" guffer efter hvert andet rallyskilt. Der skal præsteres, og ingen....heller ikke Peia kan vide hvornår næste guf udløses !
 
Den opskrift skabte voldsom stress hos Peia i dagens Rallytræning, og hun opførte sig, som om hun tænkte,..."Du godeste....måske de mener det....og jeg som troede, det bare var et smart påfund i sidste uge"....
 
Stakkels Peia.....pyhhhh hun stressede :-(((....og jo mere hun stressede, jo længere var der imellem belønningssignalet og frit løb til godbidsskålen.
Så indførte Lisa en "Time out" for Peia :-)
 
Når Peia kører helt op i en spids, så holder vi en pause, hvor hun bare skal sidde plads i ca. et minut. Der sker ikke en hujende fis i det minut, og Peia sidder troligt og venter på at, "starten skal gå :-))"
 
Kæft jeg elsker den stressede hund :-)))))) Hun er da bare for meget "på" konstant, konstant, konstant :-)))
 
Jeg har besluttet mig.....det bliver mega hårdt at nå en RallyChampion titel med Peia....men det er målet....uanset hvor længe det tager....og i skrivende stund er hun jo "kun" 6½ år gammel, så der er forhåbentlig masser af tid :-))))

0 kommentarer til Time out !:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint