-
Min blog

Sidder og gnasker...

Lørdag aften...og Oldfruen sidder og gnasker chokolade !!!
 
CHOKOLADE !!!....En ingrediens, som er totalt bandlyst på Oldfrueplan (for at holde sig under de 60 kg), men som falder i god træningsjord, hvis man er mega sukkerkold efter 10 træningstimer på farten :-)))
 
Jeg kørte hjemmefra klokken 08:00 og var hjemme igen kl. 18:00....og i tiden derimellem blev der budt på skønne skønne kursister, som har RYKKET SIG SÅ MEGET, at det er en instruktørfryd at være observatør :-)))) Wow..! Hvor er er det berigende, at se kursister efter 5 ugers 'Think, Plan, Do" pause, rykke sig SÅ MEGET :-)))
 
Hvor er I bare fantastisk gode alle sammen og når det er sagt, så ræser vi straks videre i træningsplanen :-))) For....at tro, at nu er målet nået og nu er vi top tunet er ikke vejen frem....næhhh, der skal hele tiden forfines, detaljetrænes og afpudses i alle øvelser, så der er egentlig ikke tid til at læne sig tilbage og tænkte, "Kæft, hvor er jeg god".
 
Jeg glæder mig meget til vi ses igen den 4. februar....så er der dømt "grønne kolonner" på "Think, Plan, Do" skemaerne, og derfra sætter vi fokus på forårets prøver.
 
Apropos 4. februar....så bliver det en lang dag...og vi glæder os på alle planer :-))))

0 kommentarer til Sidder og gnasker...:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint