-
Min blog

Linedans for ægtemænd...

Jan står altid først op....og imens han fodrer katte og gør sit morgentoilette, hygger Oldfruen med fragglerne på dyneplan :-) Dejligt at ligge og "vågne" og nyde dynen 5 minutter længere.
 
I morges hørte jeg de mærkeligste "slæbetrin" på køkkengulvet.....igen...og igen....og tænkte...."Gad vide om han er startet til Linedans?".....og lidt senere fik jeg tanken..."Bare ikke han har fået en klumpfod i nattens løb, siden det kniber så meget med at løfte benene på en helt almindelig torsdag".....men nej....årsagen til den slæbende gangart var observans af jord på køkkengulvet, hvilket nok kan få de fleste ægtemand op i det frustrerede rengøringsfelt :-)))) ...underforstået...ER DU KLAR OVER AT GULVET ER BESKIDT FRU OLDFRUE ??? :-)))
 
Ja, det var jeg klar over, har faktisk vidst det lige siden jeg vaskede gulve i week'enden, og med det pladderføre vi har på landdistrikterne p.t., så er der udsigt til flere lektioner af Linedans for ægtemænd og/eller slæbende klumpfod week'enden over :-)))

0 kommentarer til Linedans for ægtemænd...:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint