-
Min blog

5.000 lorte.....

Aftenturen blev noget våd....og pladret.....og som jeg tidligere har skrevet, så er det bælg ravende aftenmørkt ude på landet...så man sjosker bare derudaf i røjser og regntøj, og risikerer at træde i lidt af hvert :-))
 
Også hundelorte ...
Selvom jeg er fanatisk "opsamler", så er det i mørket umuligt at famle sig frem til, hvor fragglerne smider deres "affald", så hvis de sætter sig i grøfterabatten, så lader jeg det altså ligge.
 
Pyhh....bare ikke der bliver "henkastet" så mange "toiletbesøg", at lortene kan nå helt ud til den store vej.....:-) Gik og regnede på det i regnen :-))....og man skal jo holde kasketten i gang, så et gammeldavs problemregnestykke, er ikke at kimse af :-)
 
Hvis en lort i gennemsnit er 12 cm lang....og der er 600 m grøftekant ud til vejen, hvor mange lorte skal fragglerne så lægge i vintermørket, for at der dannes en ubrudt lortekæde ??
På 1 meter går der så 8,33 stykker .....hvilket vil sige præcis 5.000 lorte, hvis man lægger dem i forlængelse af hinanden. 
 
Sikke noget lort ! :-))
 
Godt vi går mod lysere tider, så jeg snart kan begynde at samle op igen :-) Faktisk aner jeg svagt, at det er en lille smule lysere om morgenen, når vi drager på morgentur....men....dagen er også tiltaget med små 18 minutter om morgenen. Ved ikke om det har nogen indflydelse endnu....måske er det bare det mere klare vejr de sidste par dage, der har givet en "lysere" fornemmelse :-) 
 
 
 
 
 

2 kommentarer til 5.000 lorte.....:

Kommentar RSS
Gitte Hoffmeister on 18. januar 2012 22:46
Hvor er du dog filosofisk ;-) Får altid et smil på læben, når jeg læser din blog :-) Hilsen Naboen
Besvar kommentar


annie on 19. januar 2012 20:41
Kan absolut anbefale brug af pandelampe - har op til flere- vil ikke risikere at glide i en lort i mørket:o)
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint