-
Min blog

Man har et standpunkt...

Man har et standpunkt, til man tager et nyt.....og det gjorde jeg så i morges.
 
Det nytter ligesom ikke noget at gennemføre 5 minutters træning, når Peia er 6 minutter om at fatte, at der ikke forefindes godbidder på Oldfruen ....så jeg har øget morgentræningen til 8 minutter :-)....
Programmet ser således ud: 6 minutters Peia-stress i forsøg på at fravriste mig et eller andet lækkert spiseligt og 2 minutters koncentreret træning, når hun har fundet ud af, at koncepet er ændret til en blå skål med guf, som kun udløses, hvis hun "slapper af og koncentrerer sig"...:-))
 
Stakkels hund, som nu udsættes for 25 % længere træningstid hver morgen.:-))) ....og samtidig selv skal løbe frem og tilbage til en skål, for at få sin belønning :-)))
 
Spændende hvor lang tid der går, før Peia finder ud af, at det fremover er måden belønningen falder på, og at hun lige så godt kan lade være med at lave sporsøg på sin fører, for at lokalisere godbidder.....men mon ikke jeg skal påregne, at der går et stykke tid, før den gamle belønningsform er "udraderet".
 
 

0 kommentarer til Man har et standpunkt...:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint