-
Min blog

Fra 0 til 97 på 50 minutter....

Oldfruen er stadig i fasen..."drømmer jeg, eller er jeg vågen ?"....:-)
 
Scenen som gør, at jeg er i denne situation, udspillede sig i formiddags....nærmere betegnet i træningshallen i Greve, hvor vi var til Rallytræning i Sydkystens Hundeskole.
 
Zcarlet var på første hold, og alt går fint.....så vi føler os rimelig klar til at komme igang med Øvede-klassen men.....Peia, som er på andet hold, er en umulig krudtugle.....stresser enormt, og bliver mere og mere "umulig", jo længere vi når på rallybanen, og "gode dyr er rådne", når man har afprøvet de gængse træningsmetoder uden den store fremgang......men idag var der gennembrud :-)))
 
Jeg havde forud for træningen på et tidspunkt i løbet af ugen på mail, luftet mine frustrationer over Peia contra Rally overfor Lisa.....min eminente "Blachmann"...og idag slog hun til :-)))
 
Efter første Rallylektion blev Zcarlet og Lille Louie sat i bilerne, og da det var Peia's tur til træning, sagde Lisa..."Jeg bliver lige og nærstuderer, hvad det egentlig er der sker for Peia når du går Rally med hende"....
 
"Super fint", sagde jeg....og så gik vi igang...
 
Efter 1½ minut afkrævede Lisa mig samtlige godbidder fra mine lommer, og derfra var der dømt "ekstern belønning".....
Peia var ca. 6 minutter om at fatte, at alle godbidder havde forladt mig og hvorfor så stresse ??!!!! Ingen godbidder....ingen stress !!!!!
 
Til gengæld var der godbidsfest i skåleform hos fru "Blachmann", hver gang Peia gik flot og uden stress.....:-)
 
Lisa brugte hele træningstimen på mig og Peia......udelukkende som foderstyringsmaskine og resultatet var så overbevisende, at jeg stadig ikke helt tror på, at det ikke bare var var en "drøm"...:-)))
 
Træningstimen sluttede med en Expertbane og vi gik på, uden godbidder og gennemførte til en bedømmelse der var på 97 point :-))))
 
Det er længe siden jeg har fået sådan et træningskick..:-))))))))))))))) Tusinde tusinde tak til Lisa for at hun gad bruge en hel time, på at agere fodermaskine for Søster Stress :-)))))
 

2 kommentarer til Fra 0 til 97 på 50 minutter....:

Kommentar RSS
Paul on 15. januar 2012 22:51
Conni, det var ikke en drøm, jeg så det med mine egne øjne og det var fantastisk!!!
Besvar kommentar


annie on 17. januar 2012 07:38
En detalje jeg måske også skulle overveje at indføre:-))
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint