-
Min blog

Nye møbler kapitel 2...

I dag gennemførte vi "Nye møbler kapitel 2...".....hvilket blev et noget mindre afsnit end sidste lørdag.....og dog...
 
Startede på genbrugspladsen for at skille os af med de gamle ting og blev noget forundret....for tidligere, når vi er kommet på genbrugspladser, så har de altid haft et "telt", hvor man kunne stille ting som fungerede 100%, og som andre genbrugspladsbesøgende kvit og frit kunne tage med sig, hvis de havde brug for de pågældende effekter.
 
Men nope.....vores "gamle" 32" TV som intet fejler, udover at det skal tilkobles en eller anden boks for at tage de nye kanaler, skulle direkte i containeren....med mindre at vi havde "apparatets papirer" med !!!!
 
Hvadfor papirer ????
 
Vi valgte den korte, men uacceptable afskaffelse af vores TV....nemlig ind i skrotcontaineren uanset at apparatet stort set er som nyt....men sådan er genbrugsreglerne åbenbart nu om dage..:-/// Intet kan genbruges ....bare køb og smid alt det andet væk !
 
Fragglerne var med på genbrugspladsen....og der var HELT stille i bilburet....:-) De er jo ikke dumme fragglerne :-))) Heldigvis var der ingen containere, hvor man kunne aflæsse "letbrugte fraggler i assorterede farver og hårlag"...:-))))...så Jan nåede slet ikke at tænke tanken imens vi var der :-)))
 
Turen gik videre til Holbæk, hvorfra vi returnerede med stole til det fine nye spisebord :-)))
 
 

0 kommentarer til Nye møbler kapitel 2...:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint