-
Min blog

Ny forbedret smag......!!

De fleste kender den lille flaske med "komfurrens" til glaskeramisk komfur....og forleden købte jeg en ny flaske.
Omkring "flaskehalsen" hænger der en banderole....i guldfarvet karton med diverse tekster og billeder, og jeg ser slet ikke på bandarolen før idag, hvor flasken tages ibrug...
 
På banderolen står der "Ny forbedret smag"...og på bagsiden står der med små bogstaver..."-Tilsæt skal og saft af en økologisk appelsin og pynt med tynde strimler appelsin- og citronskal."...
Længere nede på bandarolen står der......."...stilles i køleskab i mindst 2 dage inden servering.....så er julen hjemme"..!
 
JULEN ?????
Den er da på nuværende tidspunkt både ude.... og forhåbentlig også hjemme i egne omgivelser, indtil den skal ud igen :-)) ....men så længe kan jeg da ikke vente på at få renset mit glaskeramiske komfur !!  :-)
 
Så måtte luppen frem...og mon ikke lige der er sket en fejl....:-))
 
Banderolen omkring konfurrenseflasken tilhører en flaske med Gløgg extrakt fra Blomberg.....og så tænker Oldfruen straks....stakkels dem der køber denne flaske extrakt, hvis der på den sidder en banderole hvor der står, "Ryst flasken grundigt, og kom lidt af flaskens indhold på et stykke fugtet køkkenrulle. Gnid derefter grundigt med cirkelbevægelser på kogepladen".
 
Tror ikke lige at resultatet bliver så "Skinnende rent" som bandarolen lover :-)....
 
Ved nærlæsning af bandarole og varedeklaration på flasken viser det sig, at produkterne faktisk har noget til fælles....nemlig "vand og alkohol".....så måske man alligevel kan lave en velsmagende "hvid gløgg" på Sterlings Glaskeramiske Kogepladerens :-)))

0 kommentarer til Ny forbedret smag......!!:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint