-
Min blog

Bare 5 minutter....

Vi er ved at have fået kørt nogle gode morgenrutiner ind, efter at Jan skiftede job til "Lyseslukker" i april måned sidste år.
Ja, det er ved at være stykke tid siden, men det er faktisk først nu, at et mere rutinepræget morgenbillede tegner sig på Rolatorstien.
Tidligere havde jeg min elskede 5 minutters træning med hundene hver morgen.....efter at Jan var strøget ud af døren klokken 06:30.....men det blev pludselig "svært", i og med at Jan nu først kører ved 7:30 tiden og har brug for ro, imens han fra tidlig morgen planlægger dagens rute i oplandet, og så kan Oldfrue og fraggler, jo ikke karte rundt og lave indendørs træning imens......men...nu er jeg vendt tilbage til den gamle vane med "5 gode træningsminutter".
 
Skønt at komme tilbage til morgentræningen af små detaljer....måske bare en enkelt øvelse eller to og bagefter er man klar og ladet op til 7 timer bag klinikskranken :-)))
 
I morges var det Peia, der sneg sig med ind efter vores luftetur og hun fik så træningen, imens de to andre fraggeldyr intetanende søgte efter godbidder på græsplænen :-)
På bare 5 minutter nåede vi "foran sit", "foran sit og gå baglæns", "bakke ved siden af" og "venstrevendinger".
 
 
 

1 kommentar til Bare 5 minutter....:

Kommentar RSS
Vibeke on 12. januar 2012 14:29
Lige præcis sådan det kan gøres. Jeg har også tidligere haft denne rutine, og har netop genoptaget den her til morgen. "Apport" - og hold fast til "tak". Bare lige 4 gange - og det gi'r pote. Herligt at komme lidt mere i gang med træningen igen, og der er nok at arbejde på! Vi ses søndag.
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint