-
Min blog

Årets Hund 2011...

Så er Årets Hunde 2011 i LP og Rally i Collieklubben fundet.
 
Det må vist kaldes "vores år"...:-)))...for fragglerne har kvalificeret sig til 3 af de 4 LP rosetter, som uddeles til de bedste collies i hver LP-klasse.
 
Zcarlet er blevet Årets LP2 vinder......Peia er blevet Årets LP3 vinder.....og....Zcarlet er blevet Årets Brugsprøvede collie vinder :-)))
 
Ikke så ringe endda, med så elendig en fører :-))))
 
Grunden til at jeg skriver elendig fører er, at der er delte vande omkring mine evner, som både instruktør og hundefører.....og ved I hvad...:-))) .....jeg kan godt forstå det.....:-)))) Som hundeførere og hundetrænere arbejder vi vidt forskelligt, og vi når nok alle sammen de mål vi gerne vil nå, på den ene eller den anden måde.
 
Jeg når mine mål, på mine måder, og har det helt fantastisk med, at andre søger at opnå deres mål på andre græsgange, bare jeg ikke skal være en del af noget, jeg ikke har lyst til at være en del af :-)))
 
God træning til alle hundetosser derude...:-))
 
Apropos træning.....så startede "Videoholdet" på "Lyngholm Hundeskole" igår.....så nu går vi til LP-filmen :-)))
 
Alle 8 lektioner er nøje planlagt og de første LP-optagelser bliver lavet næste træningsgang....så skal der kikkes film....analyseres....og planlægges....og tro mig, om ikke det kommer til at ske under Fru Skraps kyndige træningshånd.

Jeg elsker Fru Skrap...:-)))...Kontant, skarp, og siger tingene ligeud....ikke noget læfleri om, at "Ihhhh hvor ser det pænt ud"....hvis det ligner l... og der falder klar besked, uanset om man lige er startet på LP1 træning eller er på vej mod Eliteklassen...:-)))....Hun minder mig iøvrigt rigtig meget om Lisa...min private Blachman...:-)))
 
 

0 kommentarer til Årets Hund 2011...:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint