-
Min blog

Weekend slut....mandag forude....

Så er den week'end stort set slut, og mandag venter forude...
 
Hvilken week'end :-)))
Vi har nærmest ligget vandret og set i bakspejlet, har det været en hård men også skøn week'end, for med alt det vi har nået, så føles det pragtfuldt....:-))))
 
Vores travlhed, er dog gået lidt ud over fragglerne, som hvilede meget af dagen igår og som dermed var som løst krudt i ukyndige hænder til dagens træning...:-)))
Pyhhh Peia var værre at træne med end en hel æske antændte heksehyl.....og hun var allevegne, da vi skulle gå en helt almindelig rolig rallybane på bare 10 skilte.
Nåede hele to skilte idag, så var lunten brændt ned, og Peiahylet gik af med et brag.....og så var der nok for en mulig dommer at trække for...."hunden konstant i førers bane", "hunden ude af kontrol, fordi den hopper op ad fører, i forsøg på at fravriste en mulig godbid"....."hunden kaster sig sultent over godbidderne i det fristende 8-tal"....osv. osv. ...:-(( :-)))
 
På et tidspunkt tænkte jeg,....."Gå aldrig tilbage til en fuser".....så skal vi melde fra til den kommende første rallyprøve ???
 
Næ...vel skal vi ej...:-))))) Nu er vi kørt ind på rallysporet, og uden for "fyrværkerisæsonen" gør vi bestemt fremskridt :-)))
 
 
 
 

0 kommentarer til Weekend slut....mandag forude....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint