-
Min blog

Det har været en travl dag......

Det har været en travl dag....hele styrken er i skrivende stund trætte :-))))
 
Vi lagde ud i silende regn og måtte konstatere at vores bestilte møbler blev leveret samlet....hvilket betød, at en glasvitrine vejede omkring 85 kg og et spisebord omkring 60 kg !!! Den vægt harmonerer ikke helt med en skidt Oldfrueryg....men med en stærk mand i huset kan alt lade sig gøre....og vi fik da læsset, uden at traileren gik i bro og kom hjemover omkring frokosttid med omkring 250 kg på traileren :-)
 
Eftermiddagen gik med at pakke ud og flytte de nye ting ind, hvilket bl.a. betød at der skulle fjernes hundegitre i diverse døråbninger for at få møblerne igennem, samt flere andre "korrektioner", for at få de tunge mastodonter ind i stuen...og når nu man har hul på bylden, så kan man ligeså godt få gjort hovedrengøring undervejs :-)))
 
Da vi havde fået det hele på plads, kunne vi konstatere, at det ser hamrende flot ud...:-))))))))))))) Ny stil.....i gammelt look, mega tungt og massivt hele vejen igennem......og så er vi endda kun halvvejs :-))) Næste....og sidste etape af møbelindkøb til stuen må vente, til vi har en frilørdag igen...:-)))
 
 
 

0 kommentarer til Det har været en travl dag......:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint