-
Min blog

17 år igen igen

....nej....det er ikke min alder jeg har skrevet i overskriften....men imorgen har Oldfruen bryllupsdag....og vupti...så gik der lige 17 år igen igen :-)))
 
17 år med første mand og nu også 17 år med Jan :-)))
 
Utroligt at nogen kan holde mig ud i så mange år, for undervejs finder jeg altid på tossestreger, som ingen havde kunnet forudse for 17 år siden...:-)))
 
Se nu bare mit første ægteskab.....stakkels mand...:-)))...midt i det hele fik jeg den vanvittige ide, at jeg ville læse merkonomfag på aftenskole, og i stedet for at tage 1 eller 2 fag, snuppede jeg lige 13 fag i rap...og endte som merkonom i markedsføring og med en videregående uddannelse i ledelse på papiret :-))))) Ak ja....det kan nok få enhver ægtemand til at søge nye græsgange :-)))
 
Stakkels Jan...:-)))) ....tror bestemt, at han hellere havde set 13 merkonomfag på aftenskole end 3 colliefag på døgnskole, men den slags er jo ikke til at forudse.....og da det bestemt også var hans ide, at få hund i 2004, så må han leve med, at det undervejs er blevet en Oldfrue hobby, som ikke kan arkiveres og tilsidesættes, på samme måde som diverse eksamensbeviser på boglige fag :-)))
 
Dagen imorgen skal fejres ved at vi skal tidligt op...:-)))) ....traileren skal spændes på den nye Thedåse, og så henter vi nye møbler til en del at stuen......og håber i den anledning at det holder nogenlunde tørvejr....:-)))

Fragglerne håber vist det samme....for de skal have lækre okseben at muntre sig med, imens vi slæber alt det nye ind og møblerer om :-))))
 
 

0 kommentarer til 17 år igen igen:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint