-
Min blog

Så blev det hverdag igen.....

Så blev det hverdag igen.....og som vejret arter sig, bør man efterhånden overveje at afholde Roskilde Festival hele året rundt :-))
 
Apropos året rundt.....så er der lidt tradition for, at skrive lidt om "Året der gik", og hvis Oldfruen skal spole hundehårene tilbage til sidste år....ja, så var nogle af vores "ude på banerne-højdepunkter", at Peia blev lydighedschampion, at Zcarlet fik sin Brugsprøvetitel og at hun blev Årets LP2 Hund nr. 4 i Dansk Kennel Klub.
 
Men nu er højdepunkter jo ikke kun fine prøveresultater....der er masser af andre ting i godbidsskålen, og noget af det som jeg vil se tilbage på i 2011 ....sådan mere generelt....er, at jeg er blevet noget klogere på hundefolk i det forgangne år, og jeg kan mærke, at det kommer til at smitte af på mit 2012 år, så det glæder jeg mig til at gennemføre som en slags Nytårsfortsæt :-)
 
Noget andet, som jeg vil se tilbage på i 2011 er Zcarlets ene kiropraktorbehandling hos Charlotte Frigast.....det var præcis det der skulle til. En behandling...knæk og bræk...og siden har hun indtaget de smukkeste foldedækpositioner....også når hun bare lægger sig på gulvtæppet i stuen :-))) Det er simpelthen genialt :-))
 
Skulle jeg ønske mig noget særligt i 2012, så kunne det være en anelse mere tørvejr.....for vi sejler nærmest rundt i pløre ude på landet, og 24 poter (3 fraggler og 3 katte) kan sætte en del aftryk, hver gang de render ind og ud....:-)...og når de at smutte forbi  i bryggerset uden at få tørret poter, så kan man forsætte hele vejen ind på stuetæppet med renseservietter og pletfjerner :-)
 
 

0 kommentarer til Så blev det hverdag igen.....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint