-
Min blog

Oldfrue-regning....

Hvad foretager hun sig, hende Oldfruen, siden der går så lang tid imellem opdatering af bloggen ?

Bare jeg vidste det, men når jeg ser hende, farer hun rundt med en masse collieklub projekter mellem hænderne, ræser afsted til træning af collies hist og pist og prøver samtidig at få hverdagen til at hænge sammen.

Om hun får trænet med egne hunde er jeg lidt i tvivl om, men jeg har da set, at hun bruger 5-7 minutter om morgenen på noget LP træning med Chili.

Lavendelblå....

Oldfruen føler sig en anelse retningsforvirret i øjeblikket - i hvert fald træningsmæssigt.

Chili er så ung og hun skal ligesom "prøve det hele", så der er vi i gang med rally, tricks, HTM og lydighed.
Malou er så fjolle-glad efter sin sterilisation, at hun ikke er til at styre på en hel HTM-bane :-)

Til HTM stævnet i Roskilde sidste week'end var det ikke mange korrekte dansetrin Malou fik taget. Det meste af tiden tilbød hun en masse andre øvelser ud i en køre.

Træning...:-)

Oldfruen har travlt p.t.
Træning med Malou og Chili i hver sin "boldgade" og en masse instruktør- og dommeropgaver ved siden af.

Foråret bør være lige om hjørnet, selvom temperaturerne ikke helt er med os endnu og i dag var der Rallydysten 2. kvartal for DCK og DCH Roskilde.
Fra DCK var der 14 collies på banen i pivkoldt vejr på en svær bane, så det var ikke helt nemt for ekvipagerne, men alle gik til den med krum colliehals og fik man ikke point med hjem, så fik man i hvert fald "træning til eftertanke" med i bagagen :-)

Vi siger tak :-)

God Påske til alle.....

Hos os står den på arbejdslejr, hvilket har været planlagt længe. Hele 3 dage i rap uden job og hundeaktiviteter som skal udnyttes til noget praktisk. Påskens sidste 2 dage skal bruges på projekt-finish og hundesjov :-) ....og Jan skal have døgnvagter.

Det er stuen der står for skud i år, og vi har valgt at dele projektet op i 3 næsten lige store dele, så det hele vil ikke være færdig før i august måned, men når det så er færdigt, er det også tip top med bl.

Fyn i dag, Fyn i går, på job igen i morgen...

Fyn i dag, Fyn i går, på job igen i morgen.
Tre korte udsagn som til fulde beskriver Oldfruens week'end :-)

En week'end som har været helt fantastisk.
Lørdag var der på Fyn generalforsamling i Dansk Collie Klub og efter 3 måneders hektisk aktivitet i klubben, efter at 4 ud af 5 bestyrelsesmedlemmer pludselig gik af uden varsel i november måned, har vi været 3 medlemmer, som har kørt klubben videre indtil dato.

I går fik vi valgt en ny bestyrelse.

Forår :-)

Efter de mange fine resultater på Bornholm, har der været ”prøve-ro” og timingen har været perfekt.

Chili er nemlig gået i løbetid (første løbetid) og så passer det særdeles godt, at vi ikke skal ud til prøver og performe med løbetidsbukser og særlig hensyntagen til hanhunde omkring os.

Til træning i onsdags skulle Chili dog debutere i løbetidsbukser – og det var ikke noget problem at have dem på, men at ”dække”...

Rally Begyndermester....

Endnu en week'end med fuld fraggelskrue - og sikken en af slagsen - altså week'enden, ikke skruen :-)

Vi var tilmeldt 6 rallyprøver på Bornholm - 4 prøver lørdag og 2 prøver søndag.

Da prøverne ikke kørte sideløbende om lørdagen blev det en meget lang dag, og jeg var ikke tilbage i ferielejligheden før kl. 21:30. Lidt sent at begynde at lave aftensmad, så hundene fik deres tørfoder og Oldfruen fik et par skiver rugbrød med æg og en dåse makrel.

Perfekt week'end...

Week'enden byder på rallyprøver på Bornholm og vi tog afsted til Solskinsøen klokken "meget tidligt hjemmefra".

Kørte i land på øen kl. 09:50 og har haft en dejlig lang dag.

Startede med at køre ud til prøvehallen hvor Annie og Majbritt havde lejet en træningstime. Fedt at både Malou og Chili fik prøvet hallens atmosfære, så vi er lidt mere klar til i morgen.

Efter træningen kørte vi til Balkan Strand og lod hundene løbe løs.

Flæskesteg og blogopdatering....

Dagens indlæg burde hedde "flæskesteg og Oldfruen i skysovs" :-)...men det hedder så i stedet for, "flæskesteg og blogopdatering", fordi jeg p.t. mobbes lidt kærligt, da jeg har lidt langt imellem mine blogopdateringer.

"Flæskesteg"......så er vi ligesom i gang :-) Præcis som dagens officielle rallyprøver i Sorø Hallen.
En hal som Malou ALDRIG har villet sætte sine poter i og jeg havde da også fine forventninger til prøven, da jeg vidste at den blev afholdt i "glashallen" og ikke hallen med de spooky trapper.

Paracord.....

Så lykkedes det at finde ”5 minutter” til opdatering af bloggen.

Som jeg skrev sidst, så går det lige lovlig stærkt for Oldfruen i øjeblikket, så en uge er bare væk-vupti og jeg må igen konstatere, at jeg ikke nåede ”bloggen”.

Sidste lørdag afholdt Collieklubben kursus i Paracord.

Vi havde hyret Linda Sørensen fra Fyn til at komme og undervise os i Paracordfletningens mysterium og jeg skal love for at det blev en fantastisk interessant og lærerig dag :-)
SiteBuilder drevet af  Vistaprint