-
Min blog

Fragglerne...

Det må være på høje tid med et blogindlæg.

Verden har Oldfrue-forandret sig lidt, siden Chili blev syg.
Oldfruen har været i collie-chok og først nu begynder vi at komme ud af "boblen".

Næppe var Chili blevet "rask" - læs, vi har stadig ingen diagnose - før Peia behøvede en "farvel og tusinde tak for næsten 12 fantastiske år".

Lidt hårde odds, men Peia har haft et fantastisk fraggelliv og vi har elsket hende hver eneste dag, siden hun flyttede ind i en alder af 18 måneder :-) På den store klinge har Peia været mit livs træningshund.

Lidt lave temperaturer...

Det er vist på høje tid med en blog update.

Har ikke rigtig haft lyst, syntes det hele har været en anelse svært. Under Chili's sygdomsforløb havde jeg ikke overskud til det, og i tiden her de sidste par uger, hvor hun har fået det bedre, kan jeg mærke de psykiske efterveer.

Presset har været meget større end man selv lige opfatter, når man står midt på scenen som hovedfigur. Først bagefter, når de værste bølger har lagt sig, kommer der en reaktion.

Åhhhh abe.....

Oldfruen gik lidt i chok, da Chili pludselig blev så syg, at hun måtte indlægges.
Indlæggelsesdagene gik med et tankemylder der ikke ville forsvinde, en blanding af gråd og fortvivlelse og følelsen af afmagt.

Da Chili kom hjem fra hospitalet for nu en uge siden, ændrede Oldfruens adfærd sig, stadigvæk en masse urolige tanker, men nu var der heldigvis mulighed for at gøre noget i praksis, og bare det at kunne se og mærke Chili sådan fysisk igen, gav en vis ro.

Hvilken dag...

Chili fylder 15 måneder i dag. Og hvilken dag :-(

Hun ligger i et bur på et dyrehospital, langt fra os og nu på 4 døgn. Alt er undersøgt og der er stadig ingen diagnose.

Vi har i dag gjort det klart for hospitalet, at vi henter Chili hjem i morgen. Det kan godt være hun stadig er lige så sløj, som da vi afleverede hende, men det er bedre at hun er sløj hjemme hos os i kærlige omgivelser og at vi så siger farvel til hende når det er tid, end at hun agerer forsøgsdyr fordi hospitalet vil lykkedes med en diagnose.

Fladmast....

Oldfruen er fladmast. Tæt på grådens rand.


Chili er syg og vi kan næsten ikke kapere det.

Vi, som har haft syge hunde lidt for mange gange og nu også Chili. Det er næsten ubæreligt.

Chili har infektionstal i det højeste røde felt. Samtidig er hendes kolesteroltal mega forhøjet.

Hun er nu sat på smertestillende, antibitiotika og energi drik/foder, for at booste hendes krop.

Men....jeg er stadig meget bekymret. Tror det sidder i førerkroppen- og psyken, når man tidligere har været nødt til at sige farvel til helt unge hunde.

Det går hurtigt....

Det går hurtigt i øjeblikket.

Tiden flyver af sted og nye projekter melder sig stort set hver dag.
Om det er bestyrelsesarbejde, klubblad der skal laves og sendes ud, eller hundearrangementer med og uden egne hunde, er egentlig underordnet.....fakta er at tiden er knap.

Når man er i mangel på tid, er det ikke nemt at have tålmodighed til opgaver som bare ikke vil lykkedes.

Forleden aften skulle jeg klippe det stykke musik som Chili skal bruge til sin debut i HTM og jeg kunne bare ikke få det til at fungere.

Oldfrue-regning....

Hvad foretager hun sig, hende Oldfruen, siden der går så lang tid imellem opdatering af bloggen ?

Bare jeg vidste det, men når jeg ser hende, farer hun rundt med en masse collieklub projekter mellem hænderne, ræser afsted til træning af collies hist og pist og prøver samtidig at få hverdagen til at hænge sammen.

Om hun får trænet med egne hunde er jeg lidt i tvivl om, men jeg har da set, at hun bruger 5-7 minutter om morgenen på noget LP træning med Chili.

Lavendelblå....

Oldfruen føler sig en anelse retningsforvirret i øjeblikket - i hvert fald træningsmæssigt.

Chili er så ung og hun skal ligesom "prøve det hele", så der er vi i gang med rally, tricks, HTM og lydighed.
Malou er så fjolle-glad efter sin sterilisation, at hun ikke er til at styre på en hel HTM-bane :-)

Til HTM stævnet i Roskilde sidste week'end var det ikke mange korrekte dansetrin Malou fik taget. Det meste af tiden tilbød hun en masse andre øvelser ud i en køre.

Træning...:-)

Oldfruen har travlt p.t.
Træning med Malou og Chili i hver sin "boldgade" og en masse instruktør- og dommeropgaver ved siden af.

Foråret bør være lige om hjørnet, selvom temperaturerne ikke helt er med os endnu og i dag var der Rallydysten 2. kvartal for DCK og DCH Roskilde.
Fra DCK var der 14 collies på banen i pivkoldt vejr på en svær bane, så det var ikke helt nemt for ekvipagerne, men alle gik til den med krum colliehals og fik man ikke point med hjem, så fik man i hvert fald "træning til eftertanke" med i bagagen :-)

Vi siger tak :-)

God Påske til alle.....

Hos os står den på arbejdslejr, hvilket har været planlagt længe. Hele 3 dage i rap uden job og hundeaktiviteter som skal udnyttes til noget praktisk. Påskens sidste 2 dage skal bruges på projekt-finish og hundesjov :-) ....og Jan skal have døgnvagter.

Det er stuen der står for skud i år, og vi har valgt at dele projektet op i 3 næsten lige store dele, så det hele vil ikke være færdig før i august måned, men når det så er færdigt, er det også tip top med bl.
SiteBuilder drevet af  Vistaprint